Dragi budući roditelji,

pred vama je vodič koji ima za cilj da vam pomogne da se psihološki pripremite za roditeljstvo.

Sadržaj:

I Motivacija za roditeljstvo
II Adaptacija na trudnoću
III Prenatalna vezanost
IV Partnerski odnos u periodu tranzicije ka roditeljstvu
V Koroditeljstvo
VI Priprema za porođaj
VII Prvi dani sa bebom

CENA: 2490,00 DIN (24 EUR)

Period trudnoće je  specifično životno razdoblje kako za ženu i njenog partnera, tako i za čitavo njihovo okruženje. U psihologiji se takvi periodi nazivaju razvojne krize. Razvojna – zato što je deo životnog ciklusa velikog broja ljudi, pa je tako deo razvoja,  a kriza – zato što trudnoća kao događaj donosi brojne promene za pojedinca i porodicu i zbog toga predstavlja izazov za dotadašnji način funkcionisanja. Kriza od pojedinca traži da se adaptira ili unapredi neka svoja uverenja i psihološke veštine npr. emocionalne pismenosti ili veštine komunikacije, da postavi ili ojača lične granice, prespita svoje vrednosti i ciljeve. Kriza ili izazov je period iz koga nećete izaći isti kao što ste bili- ako ga savladate bićete jači, uspešniji, zadovoljniji; ako ga ne savladate problemi mogu da postanu takvi da značajno remete kvalitet vašeg života.

Vodič za trudnice

Zato je ovaj period u životu tako značajan, baš kao što je pre ovoga bilo značajno kako ćete se vas dvoje uskladiti kao par, kako ćete urediti svoju vezu, zajednički život i odnose sa vašim roditeljima, zajedničkim prijateljima i sl. Svako ulaganje u lični razvoj traži vreme i trud, ali istovremeno lepo je uživati u procesu. Period trudnoće je pravi momenat da započne razvoj vaše roditeljske uloge, zato vas pozivam da kroz vodič ,,Dok čekamo bebu’’ istražite koje su to teme značajne na putu ka roditeljstvu. U okviru njega sam vam pripremila i male zadatke- vežbe koje vam u tome mogu pomoći. Ovaj vodič namenjen je parovima, dakle on može jednako služiti i ženama i muškarcima – budućim roditeljima. Biće mi drago ako se odlučite da ovaj priručnik bude vaš vodič u pripremi za roditeljstvo.

Javite mi vaše utiske o vodicu! Pisite na email info@milaradovanovic.com.

Vodič za buduće roditelje „Dok čekamo bebu“ je elektronska knjiga. Nakon izvršene uplate, dobićete je na email adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
POSETITE INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
Uspešno ste se prijavili, hvala!
Psihološko savetovalište Mila Radovanović
www.milaradovanovic.com
Prijavite se na newsletter
Želite li da budete informisani o novostima na blogu i najavama događaja?
Prijavite se na newsletter.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.