Vodič za roditelje „Zadovoljan roditelj – zadovoljno dete“ nastao je kao proizvod dugogodišnje prakse u psihološko – savetodavnom radu sa porodicama dece predškolskog i školskog uzrasta.

Sadržaj:

I Razvoj deteta. Nasleđe i okruženje
II Roditeljstvo –  kakve veze emocije imaju sa tim?
III Emocije – kako da nam budu saveznici?
IV Uverenja – ključ promena
V Ponašanje deteta  – pogled iz drugog ugla
VI Odnos roditelj dete – povezanost pre svega
VII Vaspitanje – nekoliko važnih načela
VIII Prilog: Kako postati zadovoljan roditelj?

CENA: 1900,00 DIN (19 EUR)

CENA: 1330,00 DIN (13 EUR)

vodič za roditelje

Kratak teorijski uvod kojim započinje vodič ima za cilj da vam ponudi osnovni okvir za razumevanje razvoja deteta, porodičnih odnosa i efekta njihove međusobne dinamike na razvoj ličnosti. Nakon toga, slede segmenti u kojima ću vas korak po korak upoznavati sa načelima važnim za kreiranje harmoničnog odnosa roditelj-dete, uz ilustracije primerima iz prakse i vežbe koje imaju za cilj da potstaknu razvoj vaših roditeljskih veština.

vodič za roditelje

U ovom vodiču nećete dobiti uputstva i recepte za roditeljstvo, jer univerzalni savet ne postoji.

Svaka priča je lična i vi, vaše dete, vaša porodica najbolje znate koje su vaše životne vrednosti, osobine, stavovi i na koji način želite da ih ostvarite.

Sadržaj ovog vodiča ima za cilj da vam pomogne da razumete procese koji se dešavaju u okviru porodičnih odnosa, da vas podstakne na promišljanje i lični razvoj, da vam pomogne da steknete uvide, razvijete ideje o uzrocima i posledicama i onda u sve to utkate svoje vrednosti, stavove, crte ličnosti jer to je teren gde vi suvereno vladate i to je lični pečat koji je potreban vama i detetu. To je ono što odlikuje vašu porodicu.

Vodič za roditelje koji je pred vama nastao je sa željom da većem broju roditelja približim sadržaje koji su deo istoimenog programa koji sam osmislila i realizovala tokom svog rada u Savetovalištu za porodicu pri predškolskoj ustanovi u Novom Sadu.

Roditelji koji su učestvovali na radionicama u okviru programa ,,Zadovoljan roditelj-zadovoljno dete’’ o njemu su rekli sledeće:

,,Bilo mi je korisno, bolje sam spoznala sebe kao roditelja, a i svoju decu i trudim se da u svakom smislu unapredim naš odnos.’

,,Izuzetno mi je koristilo jer mi je dalo mogućnost da više saznam o razvoju emocija sopstvenih i dečijih, a potom i da pokušam da promenim svoje stavove’’

,,Svesnija sam načina na koji funkcionišem sa decom i toga šta bi trebalo menjati da bih imala bolji odnos sa njima’’

,,Vrlo korisno u smislu da te podstakne da razmisliš o ponašanju, svom ličnom i načinima na koje se može poboljšati odnos sa svojim detetom’’

Biće mi drago da čujem i vaše utiske! Pišite mi na email info@milaradovanovic.com.

Vodič za roditelje „Zadovoljan roditelj – zadovoljno dete“ je elektronska knjiga. Nakon izvršene uplate, dobićete je na email adresu koju ste naveli prilikom naručivanja.

Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
POSETITE INBOX ILI SPAM / JUNK SANDUČE
Uspešno ste se prijavili, hvala!
Psihološko savetovalište Mila Radovanović
www.milaradovanovic.com
Prijavite se na newsletter
Želite li da budete informisani o novostima na blogu i najavama događaja?
Prijavite se na newsletter.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.
Email adrese ne ustupaju se trećim licima ni pod kojim uslovima.