Multimedia

Od partnerstva do roditeljstva

Video u kojim Mila Radovanović, psiholog razgovara sa Mirjanom Gnjatić, savetnicom u pripremi za porođaj, dulom i joga učiteljicom za trudnice i mame na temu kako se parovi psihološki pripremaju za roditeljstvo, možete pogledati ovde.

Vebinar „Problemi u ponašanju kod dece – porodica i okruženje kao šansa ili rizik“ koji je vodila Mila Radovanović, psiholog, porodični savetnik možete pogledati ovde.

Vebinari su realizovani u okviru projekta START – Podrška postignuća predškolaca preko unapređenog učenja (Supporting Toddlers/pre-schoolers Achievement through Refined Teaching). Projekat START Supporting Toddlers/pre-schoolers Achievement through Refined Teaching sprovodi koalicija organizacija iz više država koju predvodi Agroinvest Fondacija uz finansijsku podršku World Vision iz Nemačke; u Srbiji sprovodi kao partner MODS.

Brain gym metoda

U okviru gostovanja na youtube kanalu ,,Roditeljstvo’’ , psiholog Mila Radovanović predstavila je  Brain gym- metodu koja podstiče uspešno učenje.

Pogledajte snimak ovde.

Psihološka priprema za roditeljstvo (radio Beograd)

Psiholog Mila Radovanović gostovala je u emisiji ,,Među svetovima svet” na Radio Beograd. Tema emisije ,,Psihološka priprema za roditeljstvo” .

Emisiju možete poslušati ovde.

Anksioznost i depresija u trudnoći (radio Beograd)

Dr Slađana Martinović Mitrović, psihijatar,u radio emisiji ,,Među svetovima svet“ govori o znacima anksioznih i depresivnih stanja i drugih mentalno-zdravstvenih izazova u periodu trudnoće.

Emisiju možete poslušati ovde.