Materijali za preuzimanje

Od partnerstva do roditeljstva – kako se parovi psihološki pripremaju za bebu
BROŠURA: Od partnerstva do roditeljstva – kako se parovi psihološki pripremaju za bebu

U okviru projekta Mentalno zdravlje porodice – ,,Podrška od samog početka” koji sprovodi Institut za javno zdravlje Vojvodine pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo AP Vojvodine Mila Radovanović, psiholog i dr Slađana Martinović Mitrović, psihijatar pripremile su brošuru namenjenu trudnicama i njihovim partnerima koju možete preuzeti ovde.

Brošura: ,,Od partnerstva do roditeljstva: Kako se psihološki pripremamo dok čekamo bebu”

Institut za javno zdravlje Vojvodine pod pokroviteljstvom Gradske uprave za zdravstvo grada Novog Sada realizovao je projekat ,,Podrška mentalnom zdravlju trudnica”. U okviru ovog projekta Mila Radovanović, psiholog i dr Slađana Martinović Mitrović, psihijatar pripremile su brošuru namenjenu trudnicama i njihovim partnerima koju možete preuzeti ovde.

Radovanović, M., Jestrović, J. (2018). ,,Motivacija za roditeljstvo: da li način začeća pravi razliku?’’

Zbornik radova Društveno, porodično i lično značenje nepolodnosti: implikacije za planiranje podrške parovima.Filozofski fakultet Novi Sad (86-98 strana).

Radovanović, M., Mihić, I. (2018). Razvoj prenatalne vezanosti u kontekstu iskustva iz porodice porekla

Primenjena psihologija. XI/1 (53-67 strana)

Jestrović, J., Mihić, I., Radovanović, M. (2016). Tranzicija u roditeljstvo: Razlike u kvalitetu braka parova koji su začeli prirodnim putem i onih koji su začeli vantelesnom oplodnjom

Godišnjak za psihologiju. 13 (15) (55-69 strana)